Gezellige middag voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten

Datum: 03-03-2024

9.51 uur - Voor mensen met geheugenproblemen en hun naasten is het belangrijk dat zij kunnen blijven deelnemen aan (maatschappelijke) activiteiten. De activiteiten van GouweOuden staan garant voor veel gezelligheid en nostalgie. Even herinneringen ophalen, meezingen of gewoon genieten van de gezellige sfeer! 

 
De eerste middag vindt plaats op vrijdag 8 maart: een Gouwe Ouden Meezing Muziekquiz bij Kulturhus/Vertier in de Kruidenwijk. Op zaterdagmiddag 23 maart is er een Gouwe Ouden Reis door de Tijd Muziekmiddag bij het Noabershuus in Hellendoorn.
 
Deze activiteiten zijn niet alleen bedoeld om mensen met geheugenproblemen en mantelzorgers samen te brengen, maar ze zijn ook zeer geschikt om jong en oud te verbinden. Kinderen en kleinkinderen zijn dan ook van harte welkom om deel te nemen en samen mooie momenten te creëren. Alle activiteiten bieden een inloop vanaf 14.15 uur, beginnen om 14.30 uur en eindigen om 16.00 uur. Tijdens deze middagen wordt er voor koffie en een pauzedrankje gezorgd, zonder bijkomende kosten.
 
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 0548 638 830 of digitaal via www.evenmens.nl/nieuws/gouweouden.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: