Veldman Vintage Project in De Smidse in Nijverdal

Datum: 04-03-2024

 
15.34 uur - Op zaterdag 23 maart staat De Smidse in Nijverdal in het teken van de muziek uit de jaren 1965 tot en met 1975. Veldman Vintage Project neemt het publiek mee naar deze legendarische muziekperiode. Tijdloze hits van artiesten als Jimi Hendrix, The Rolling Stones, Cream, Rory Gallagher en Santana komen voorbij.

 

Veldman Vintage Project, geleid door de één van de beste gitaristen van de Benelux Gerrit Veldman, staat garant voor een avond vol hoogstaande muzikale vertolkingen. Gerrit Veldman, bekend van zijn eigen toonaangevende werk, richt met dit project de schijnwerpers op de muzikale schatten uit de periode van 1965 tot 1975. Van het rauwe geluid van Jimi Hendrix tot de tijdloze hits van The Rolling Stones, de band belooft een avond vol herkenning en verrassing.

‘Around seventies’ muziek
Met een ervaren en gepassioneerde ritmesectie, bestaande uit bassist Tenny Tahamata en drummer Mathieu van Uden, en de toevoeging van toetsenist Roland Bakker, brengt Veldman Vintage Project de muziek uit die gouden periode tot leven op het podium. Samen vormen zij een unieke 'around seventies' band die het publiek meesleept in de magie van vervlogen tijden.

Funky vibes en tijdloze grooves
"We willen onze gasten laten onderdompelen in de funky vibes en tijdloze grooves van de jaren 60 en 70," aldus Gerrit Veldman. "Met Veldman Vintage Project willen we niet alleen herinneringen ophalen aan een vervlogen tijdperk, maar ook een frisse wind laten waaien door de tijdloze magie van deze muziek."

Kaarten reserveren
Kaarten voor Veldman Vintage Project zijn te reserveren via www.zinin.com, via de reserveerlijn (0548) 624489 of aan de theaterkassa bij de Tourist Info in Nijverdal.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: