Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 07-03-2024

15.56 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
Geniet jij ook wanneer anderen genieten?
Iedere week wordt er door de bewoners van Zonnewoud weer uitgekeken naar hun vrijetijdsbesteding! Zo fijn om met andere mensen met een beperking samen te mogen zijn, plezier te hebben en te mogen ontspannen.
Iedere dinsdagavond gaan 2 van de bewoners zwemmen. Als vrijwilliger haal je rond 19.00 uur de bewoners bij het woonhuis op. Je gaat samen met ze naar het zwembad in Nijverdal Een van de bewoners zal enige hulp nodig hebben tijdens het aan- en uitkleden en douchen. Rond 20.45 uur zijn jullie weer terug bij Zonnewoud.
Tijdens het vervoeren van de bewoners mag je gebruik maken van het vervoer van Zonnewoud. Zij hebben een eigen auto en bus.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46283
 
Eerlijke handel 
De Stichting Fairtrade ontplooit allerlei activiteiten om de doelgroepen te attenderen op de beschikbare producten. Deze organisatie zoekt een vrijwilliger voor het beheren van de website, de Fairtrade activiteiten bij de pers en sociale media melden, flyers en poster maken en het meedenken met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten e.d. De nadruk van de werkzaamheden ligt grotendeels op de twee Fairtrade weken in het jaar.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46209
 
Rode Kruis vrijwilliger voor Communicatie
Heb jij verstand van communicatie, ben je creatief en durf je initiatief te nemen in het verder verbeteren van de communicatie in Overijssel? Kun jij begrijpelijke en aantrekkelijke teksten schrijven voor onze website, nieuwsbrieven en social media kanalen? Wil je bijdragen aan een professioneel en uniform communicatieproces met als doel het Rode Kruis in Overijssel goed op de kaart te zetten en te houden? Dan zoeken ze jou!
Zij bieden o.a. een flexibele en zelfstandige vrijwilligersfunctie vanuit huis.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46261
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: