Eerste editie haringparty gemeente Hellendoorn

Datum: 05-04-2024

10.48 uur - Live outdoor-cooking, verschillende foodstands, verrassend entertainment én een wijnbar maken de eerste editie van de Haringparty op donderdag 6 juni, bij Restaurant de Uitkijk in Hellendoorn, compleet. In het middelpunt staat natuurlijk de veiling van hét vaatje haring. De drie serviceclubs uit de regio, Lionsclub Hellendoorn, Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal en Rotary Hellendoorn-Nijverdal e.o. hebben de handen ineengeslagen om zoveel mogelijk geld op te halen voor maar liefst twee goede doelen: Mijn Droomkamer en realisatie van speeltoestellen voor mindervaliden in het speelbos.

 
Hap mee voor het goede doel en word maatje
De eerste editie van de Haringparty in de gemeente Hellendoorn heeft natuurlijk als doel om goede doelen te ondersteunen en het zakelijk netwerk in de regio samen te brengen. De Haringparty is de uitgelezen kans om als bedrijf jezelf onder de aandacht te brengen en te netwerken in een gezellige en ongedwongen sfeer. Bedrijven en ondernemers kunnen toegangsbewijzen en sponsoring pakketten kopen via de website www.haringpartygemeentehellendoorn.nl. Je wordt maatje van het evenement, wat van 17:00 tot 21:00 uur plaatsvindt bij Restaurant de Uitkijk.
 
Opbrengst Haringparty naar twee goede doelen
Zorgvuldig hebben de serviceclubs samen de keus gemaakt welke goede doelen er met de opbrengst gesteund worden. Mijn Droomkamer zet zich in voor kinderen waarvan het voor de naaste omgeving op dit moment niet mogelijk is een droomkamer te realiseren Mijn Droomkamer vindt dat elk kind een droomkamer verdient. Daarnaast wordt met het opgehaalde geld gewerkt aan het realiseren van speeltoestellen voor mindervaliden in het speelbos. Momenteel is spelen in het speelbos niet voor alle kinderen toegankelijk.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: