Met Mooi Meegenomen naar de Zandsculpturen

Datum: 05-04-2024

10.54 uur - De Mooi Meegenomen Bus van De Welle is er voor iedereen die zelfstandig woont, maar niet (meer) zo vaak de deur uitgaat. Een aantal keer per maand worden er leuke uitstapjes georganiseerd. 

 
Zo rijdt de bus op 18 april naar de Zandsculpturen in Garderen. Tijdens de rit, die over de Veluwe gaat, kunt u genieten van de omgeving. In Garderen wandelt u door een sprookjesachtige omgeving gecreëerd door zandsculpturen, compleet met muziek en speciale effecten.  
 
Voor deze rit zijn nog een paar plekken vrij. Lijkt het u leuk om mee te gaan? Kijk dan voor meer informatie over de kosten en vertrektijden op www.stichtingdewelle.nl of neem contact op met De Welle via 0548-638800 (maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur). Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: