Gezellige inloopochtend van Trefpunt Minima op dinsdag 18 juni

Datum: 03-06-2024

11.01 uur - Op dinsdag 18 juni a.s. wordt de zesde inloopochtend van Trefpunt  Minima gehouden. Dit is tevens de laatste inloopochtend voor de zomerperiode. Op dinsdag 17 september zal de volgende inloopochtend weer zijn. 

 
De laatste inloopochtend voor de zomerperiode zal er, zoals gebruikelijk, een gezellig uitstapje zijn: We gaan naar Landgoed Schuilenburg, Schuilenburgerweg 54 Hellendoorn. Daar beginnen we met koffie/thee en wat lekkers, dus zeker tijd voor een praatje. We gaan varen op de zomp, als het weer het toelaat. De ochtend wordt afgesloten met een lunch.
 
Deze ochtend is voor iedereen toegankelijk en er zijn geen kosten aan verbonden. Dat is mede mogelijk door een bijdrage vanuit het Dorpsbudget Hellendoorn, een bijdrage van de Samenwerkende Diaconieën en Caritas Hellendoorn en een bijdrage van Stichting Ondersteuning Senioren. De organisatie is hen zeer dankbaar voor deze bijdrage.
 
We verzamelen om 9.30 uur bij de ingang van de kelder van ’t Spectrum aan het Hendrik Wormserplein. We vertrekken uiterlijk 9.45 uur en we zijn daar rond 13.15-13.30 uur weer terug.
 
In verband met het doorgeven van het aantal deelnemers is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend. Ook doorgeven of er een rollator mee genomen wordt.
 
Opgeven graag vóór donderdag 13 juni via onderstaand mailadres of telefoonnummer.
E-mail: trefpuntminima@hotmail.com of 
Telefoonnummer: 06- 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur)
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: