Ontdek de wereld van de kunst bij ZINiN workshop Kris-Kras-Krabbel (4-7 jaar)

Datum: 06-06-2024

9.15 uur - Wat is kunst eigenlijk? Wat doet een kunstenaar precies? En welke musea zijn er waar je kunt ontdekken en beleven? Deze vragen en meer komen aan bod tijdens de workshop ‘Leer over kunst en musea met Kris Kras Krabbel’ in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal op zaterdag 15 juni van 14.00 tot 16.00 uur. 


Het belangrijkste is dat je antwoorden krijgt op al je vragen. Deze leuke en leerzame workshop is een geweldige kans voor kinderen van 4 tot 7 jaar om een avontuurlijke reis te maken in de wereld van kunst en musea.

Wat kun je verwachten?
Je gaat op een spannende ontdekkingsreis door de wereld van kunst en musea. Denk aan oude kastelen met torens en ridders, een luchtvaartmuseum waar je zelf kunt vliegen in een simulator, en een bakkerijmuseum waar je zelf heerlijke broodjes kunt bakken. Musea zijn als grote schatkisten vol met kunst en verhalen. Er zijn echt hele toffe musea waar je van alles kunt zien en doen. Tijdens deze superleuke workshop leer je hoe kunstenaars hun, soms magische, kunstwerken creëren. Wat is beeldende kunst precies en hoe ziet het eruit? Is het een schilderij met een brullende leeuw of een prachtige vaas geblazen door een glasblazer? Of misschien wel allebei? Kom naar deze fascinerende workshop ‘Kris-Kras-Krabbel’ en ontdek de wonderen van de kunstwereld. De deelname aan de workshop kost slechts € 2,50.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via www.zininbibliotheek.nl/agenda of www.zinin.com. Aanmelden mag ook bij de balie van de Tourist Info in de ZINiN Bibliotheek of telefonisch op 0548 – 613342.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: