Cindy Scholthof maakt historische stap naar eerste elftallen!

Datum: 27-06-2024

13.02 uur - Op woensdag 19 juni jl. heeft de KNVB de promoties en degradaties bekend gemaakt. Ondanks de versterkte degradatie hebben 13 leden van Scheidsrechtersvereniging Nijverdal en Omstreken (SNO) een promotie afgedwongen. Vandaag wens ik specifiek stil te staan bij ons sympathieke lid Cindy Scholthof. 

Cindy is 21 jaar en bij de KNVB actief als scheidsrechter en als assistent-scheidsrechter. 

 
Op de zaterdag assisteert Cindy Scholthof in de eerste klasse en de vierde divisie en met ingang van het seizoen 2024 - 2025 zal Cindy op de zondag haar wedstrijden gaan fluiten in de Zondag Senioren Groep H. 

In de praktijk zal dit betekenen dat Cindy is gepromoveerd naar de standaard teams. Ze zal wekelijks haar wedstrijden gaan fluiten bij de eerste elftallen. 


 
Als bestuur van SNO zijn wij oprecht trots op 'onze' Cindy! Vanaf de eerste dag is ze actief betrokken bij onze club! Ondanks het feit dat ze in het begin moeite had om haar collega’s tijdens trainingen goed bij te kunnen houden, kwam ze elke week weer! Cindy is (op dit moment) ons enige vrouwelijke lid. Dit weerhield haar in het prille begin er echter niet van om wekelijks met alleen maar mannelijke collega’s te trainen. Ze is een echte doorzetter en doet er alles aan om haar dromen te realiseren! De afgelopen jaren is Cindy erin geslaagd om conditionele stappen te zetten, met deze prachtige promotie als (verdiende) beloning! 


 
Wij hopen dat dit succes een aantrekkende werking heeft op meisjes c.q. vrouwen, die overwegen om ook de stap te maken als (assistent) scheidsrechter. Ik ben ervan overtuigd dat Cindy hierin uitermate goed als rolmodel mag worden gezien!


 
Een sportieve groet,


Bestuur SNO Nijverdal
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: