Vakantielezen weer van start in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal/Hellendoorn

Datum: 02-07-2024

13.03 uur - Ben je op school al aan de slag geweest met Vakantielezen? Vakantielezen is een spannend avontuur voor jonge lezers. En het goede nieuws is dat dit avontuur de hele zomer doorgaat! Elke zomer blijkt Vakantielezen een succes bij kinderen, ouders, scholen en bibliotheken. In de ZINiN Bibliotheken van Nijverdal en Hellendoorn is er een speurtocht uitgezet. In de bieb zijn overal schatten te vinden, die zijn aangespoeld. Kun jij ze vinden? Verzamel alle schatten en ontdek met de puzzelstukjes het geheime codewoord.


Een Spannende Ontdekkingsreis
Vakantielezen neemt beginnende lezers mee op een spannende ontdekkingsreis door de bibliotheek. Dit zomerprogramma is speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen in groep 3 en 4. Met Vakantielezen kunnen jonge lezers hun leesniveau op peil houden en wordt het leesplezier binnen gezinnen gestimuleerd. Heeft jouw school niet deelgenomen aan Vakantielezen? Geen probleem! Bezoek www.vakantie-lezen.nl en kom langs in de bibliotheek. De speurtocht is voor iedereen gratis toegankelijk en loopt de hele zomer door. Voor extra informatie kijk je op https://vakantielezen.jeugdbibliotheek.nl

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: