Vrijwilligersvacatures HellendoornDoet!

Datum: 02-07-2024

13.07 uur - Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan diverse uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties. Hieronder een willekeurige greep uit de vacaturebank:

 
MAATJES!
Maatjes zijn er in alle soorten. Er zijn Maatjes die langskomen. Maatjes die helpen of advies geven. Maatjes die anderen laten lachen. Of Maatjes die meegaan naar moeilijke dingen. Er zijn wandelmaatjes, leesmaatjes, boodschappenmaatjes, schuldhulpmaatjes, huiswerkmaatjes, sportmaatjes. En nog veel meer Maatjes. Dus als je iets wil doen voor een ander, kun je Maatje worden. Bij dit soort 1-op-1-vrijwilligerswerk staan menselijkheid en gelijkwaardigheid centraal. Het draait om persoonlijk contact. Warmte, humor, aandacht, tijd, respect en begrip zijn belangrijk. Maatjes voelen zich allebei beter door hun wekelijkse, of tweewekelijkse ontmoetingen. Wil je Maatje worden? Voor jong of voor oud? Dan ben je bij De Welle aan het juiste adres.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46371
 
Maatje om eropuit te gaan.
Inwoner uit Nijverdal centrum, geboren in het westen van het land zoekt een maatje. Zij ervaart geen aansluiting en dat geeft gevoelens van eenzaamheid. Mevrouw gebruikt een scootmobiel.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46377
 
Boodschappenmaatje.
Ook zoekt De Welle een maatje voor iemand om samen boodschappen te doen. Lijkt jou dit wat?
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46376  
 
Talent voor koken gezocht.
Op diverse locaties van De Welle worden er de kookactiviteit Samen Eten georganiseerd, een activiteit die altijd goed bezocht wordt. Deelnemers worden blij van zowel een lekkere maaltijd, als van de beleving van het samen eten. 
Er wordt gekookt in Nijverdal in De Cirkel van maandag tot en met vrijdag. En in Hellendoorn in het Noaberhuus. Voor beide locaties zijn nog vrijwilligers nodig.
Kijk voor meer informatie op de website onder vacaturenummer: 46012     
           
 
HellendoornDoet!, onderdeel van De Welle, is hét portaal voor vrijwilligerswerk in onze gemeente. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature(s) plaatsen. In onze vacaturebank: www.hellendoorndoet.nl staat een ruim en breed aanbod van vrijwilligersvacatures. Voor meer informatie of vragen kan je ook een afspraak maken. Vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag online of via een persoonlijk gesprek op weg bij het maken van een keuze die past bij je wensen, talenten en agenda. Bel met 0548-638800 of mail naar hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: