Zomerwandeling voor mantelzorgers

Datum: 08-07-2024

13.38 uur - Mantelzorgers hebben vrijdag 26 juli de mogelijkheid om mee te doen aan een zomerwandeling. "Tijdens onze wandelingen merk ik hoeveel het mensen brengt. Ze delen niet alleen vreugde en gelach, maar ook zorgen en moeilijke momenten. Samen wandelen biedt afleiding en ontspanning, een kans waarbij ik als consulent graag een steentje bijdraag”, aldus Anjolien Smelt, één van de consulenten.

 
Wandelen is een middel om veerkrachtig te blijven, tijd voor jezelf te nemen en in contact te blijven met mede-mantelzorgers. Dit evenwicht is belangrijk om de zorgtaken vol te houden zonder jezelf te verliezen. Wil je deelnemen? Sluit dan aan op vrijdag 26 juli om 10.00 uur bij de Wilgenweard aan de Sportlaan 6. Voor meer informatie en aanmeldingen: www.evenmens.nl/evenement/wandeling-mantelzorgers, stuur een e-mail naar info@evenmens.nl of bel 0548 638 830. Je bent ook van harte welkom om andere activiteiten te ontdekken of gewoonweg je hart te luchten. Na de wandeling bestaat de mogelijkheid om het mantelzorgcompliment 2024 aan te vragen bij de aanwezige consulenten.
 
Mantelzorgcafé
Slecht ter been of geen zin om te wandelen? Op de woensdagen 17 juli en 28 augustus van 10.00 tot 12.00 uur, in de lobby van het ZINiN theater in het Huis voor Cultuur en Bestuur, hebben mantelzorgers ook gelegenheid om het Mantelzorgcompliment 2024 aan te vragen. Ben je een mantelzorger in de gemeente Hellendoorn? Loop dan gerust binnen bij het Mantelzorgcafé. Hier ontmoet je gelijkgestemden, deel je ervaringen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op mantelzorggebied. Aanmelden is niet nodig. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: