Versla de Antilezer met het BiebBoys Spionnenspel in de ZINiN Bibliotheek

Datum: 10-07-2024

14.19 uur - Heb je het al gehoord? Deze zomer kun je het BiebBoys Spionnenspel spelen in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal om de Antilezer te verslaan! De BiebBoys zijn die avontuurlijke jongens die erom bekend staan dat ze lezen leuk en spannend weten te maken. Deze zomervakantie gaan ze op een spannende missie om hun grootste vijand, de Antilezer, te stoppen, die met zijn nieuwe uitvinding bijna alle boeken heeft laten verdwijnen. En ze hebben jouw hulp hard nodig om die Antilezer in zijn kraag te vatten!


Help jij de BiebBoys de Antilezer te verslaan?
Help jij de BiebBoys de Antilezer te verslaan? De Antilezer heeft namelijk bijna alle boeken laten verdwijnen met zijn nieuwe uitvinding. Maar gelukkig is een van de boekfiguren een geheime spion, die meehelpt de Antilezer op te sporen. Door het spionnenspel te spelen in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal kan jij erachter komen wie deze spion is en kom je steeds dichter bij de oplossing hoe de Antilezer onschadelijk gemaakt kan worden. Het Spionnenspel is de hele zomer te spelen voor iedereen vanaf 8 jaar. Doe mee met de BiebBoys deze zomer en ontdek hoe leuk lezen kan zijn terwijl je de Antilezer verslaat!

Over de BiebBoys
De BiebBoys zijn beroemd om hun innovatieve en boeiende manier om kinderen te betrekken bij lezen. Ze combineren avontuur met educatie, waardoor lezen niet alleen leuk maar ook spannend wordt. Deze zomeractie is speciaal ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te laten zien dat lezen een groot avontuur kan zijn.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: