Van de nood een deugd: 
Tijdelijke zandbak siert vanaf nu Maximaplein

Datum: 10-07-2024

14.24 uur - In het kader van de herinrichting van het centrum van Nijverdal, is de plantenbak op het Maximaplein tijdelijk omgetoverd tot een zandbak. De plantenbak stond leeg en zou volgend jaar geheel plaatsmaken voor de nieuwe inrichting van het plein. In plaats van de lege bak, waar inmiddels het onkruid tot over de rand groeide, heeft Op Naar Nijverdal ervoor gekozen om er een tijdelijke zandbak van te maken, compleet met leuke speeltjes.

 
Deze zandbak biedt kinderen een plek om lekker te spelen terwijl hun ouders gezellig iets kunnen eten of drinken op het terras. Dit initiatief zorgt niet alleen voor speelplezier voor de kinderen, maar ook voor een prettige en levendige sfeer op het Maximaplein.
 
Om de veiligheid en orde te waarborgen, zal er een bord geplaatst worden bij de zandbak met speelregels. Zo kunnen kinderen veilig spelen en kunnen ouders met een gerust hart genieten van hun tijd op het terras.
 
Kom langs en beleef de zomerse gezelligheid op het Maximaplein!
 
Juli feestmaand
Om de ondernemers een hart onder de riem te steken en het winkelend publiek te verleiden om in Nijverdal te blijven shoppen, heeft Ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal juli uit geroepen tot feestmaand met maar liefst 4 Zomerse Zaterdagen. De winkeliers slaan hierbij de handen ineen. Deze maand kunt u door de ondernemers worden verrast op een bon voor een gratis kop koffie of thee met lekker gebak of voor de kids een lekker ijsje. Elke zaterdag is het extra gezellig in het centrum met leuk kinderentertainment. Ballonnenclowns, schmink, bellenblaas, draaiorgel, springkussens en kids cars zullen met regelmaat te zien zijn in het centrum deze weken. 
 
Blijf dus gewoon shoppen in Nijverdal, help daarmee de centrumondernemers en steek hen een hart onder de riem. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: