TenCate kunstgrasleverancier van Decathlon Premier Padel Rotterdam

Datum: 10-07-2024

14.29 uur - TenCate Grass Holding B.V. ("TenCate"), een groep van toonaangevende bedrijven die gezamenlijk innovatieve, hoogwaardige kunstgrasvelden ontwikkelt, levert en installeert, wordt kunstgrasleverancier van Decathlon Premier Padel Rotterdam. Het enige Nederlandse padeltoernooi op de internationale kalender van Premier Padel in 2024. Decathlon Premier Padel Rotterdam vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 15 september 2024 in Rotterdam Ahoy.

 
Michael Vogel, CEO TenCate: "We zijn trots dat we de officiële veldenpartner zijn voor Decathlon Premier Padel Rotterdam 2024. Deze samenwerking draagt bij aan ons doel: het verleggen van grenzen om innovatieve en duurzame kunstgras speelvelden te creëren, die de sporter een optimale spelbeleving bieden. Of je nou een top- of breedtesporter bent, we maken sport, spel en ontspanning toegankelijk voor iedereen."
 
Marc Nipius, toernooiorganisator Decathlon Premier Padel Rotterdam: "Wij zijn verheugd om TenCate Grass te verwelkomen als kunstgrasleverancier. TenCate levert het kunstgras voor alle padelbanen in Rotterdam Ahoy. Het is fantastisch om een hoogwaardig Nederlands product toe te voegen aan de door Spanje gedomineerde markt. We zijn er trots op om samen te werken met een bedrijf dat bekend staat om zijn innovatie en kwaliteit. Dit partnerschap laat zien dat we ons volop inzetten om zowel spelers als toeschouwers de beste speelervaring te geven".
 
Premier Padel staat bekend om het bieden van topsport van wereldklasse, met het toernooi in Rotterdam Ahoy als het absolute hoogtepunt. Tijdens het toernooi van 9 tot en met 15 september 2024 strijden de top 48 dames- en herenspelers van de wereld om de felbegeerde titel.
 
Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar de website van Decathlon Premier Padel Rotterdam: www.premierpadelrotterdam.com.
 
Foto: Michael Vogel (CEO TenCate) en Fatima Moreira de Melo (Decathlon Premier Padel Rotterdam)
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: