Aannemer Hegeman boos op gemeente Hellendoorn

Datum: 26-03-2012

gemeentebalkonAannemer Hegeman uit Hellendoorn is zo boos op de gemeente, dat het bedrijf geen steun meer geeft aan goede doelen en projecten van de gemeente.

Dat heeft de aannemingsmaatschappij in een brief laten weten aan het gemeentebestuur. Hegeman verwijt burgemeester en wethouders van Hellendoorn dat de gemeente alleen maar neemt en niet geeft. De aannemer doelt daarmee op het feit dat het plaatselijke bedrijf bij aanbestedingen stelselmatig wordt gepasseerd en het werk bij andere marktpartijen terecht komt. Hegeman stelt daar tegenover dat zijn bedrijf zowel financieel als op maatschappelijk vlak veel doet voor de Hellendoornse samenleving. De aannemer is een belangrijke sponsor voor plaatselijke verenigingen en activiteiten. Het gaat daarbij jaarlijks om een goodwill-investering van 125.000 euro.

hegeman

 

Hegeman verwijt de gemeente eveneens niets te doen met adviezen en aanbevelingen met betrekking tot het aanbestedingsbeleid. Ook andere lokale bouwbedrijven zouden zich daaraan ergeren volgens de aannemer.

 

Hegeman wil verder geen commentaar leveren. Verantwoordelijk wethouder Beintema wil eerst de kwestie met het college overleggen voor hij met een reactie komt.(bron RTV-Oost)



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: