Een kijkje in de tunnel tijdens de Dag van de Bouw (video)

Datum: 02-06-2012

dagbouwklein

Vandaag tijdens de Dag van de Bouw konden belangstellenden tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen bij en in de tunnel.

 

Op het terrein bij het informatiepunt aan de G. v.d. Muelenweg kon men het materieel bekijken en informatie over het combiplan krijgen. Voor de liefhebbers was er de mogelijkheid om op een platform vanuit de lucht een kijkje te nemen.

Op eigen gelegenheid of met een gids kon men een wandeling door de tunnel maken, zo’n 500 meter richting Piet Heinweg en via de andere tunnelbuis weer terug. Een mooie gelegenheid om met eigen ogen de vorderingen aan de tunnel eens te bekijken, waarvan dan ook door veel belangstellenden gebruik werd gemaakt.

Het Combiplan Nijverdal is in 2014 gereed. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Combinatie Leo ten Brinke en bestaat uit de bedrijven: Van Hattum & Blankevoort, Hegeman Beton- en Industriebouw, KWS en Vialis.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: