Burgemeester Raven opent Klim & Adventurepark Kartplaza Actionworld

Datum: 21-06-2012

kartplazaburg

Op woensdag 20 juni vond de officiële opening van het nieuwe Klim & Adventurepark van Kartplaza Actionword in Nijverdal plaats. Speciaal voor deze gelegenheid is burgemeester Anneke Raven gevraagd om het park op ludieke wijze te komen openen.

Zij heeft zich van haar sportieve kant laten zien en een hindernis op 4 meter hoogte doorlopen om zo symbolisch de bel naar de opening te luiden.

kartplazaburg2De genodigden volgden het voorbeeld van de burgemeester en namen deel aan de diverse hindernissen op 1, 4 en 7 meter hoogte. Ook werd gretig gebruik gemaakt van de spectaculaire Basejump waarbij van 4 en 5 meter hoogte in een groot kussen werd gesprongen.

Eigenaar Sjaak van Dijk kijkt terug op een geslaagde dag. “Als bedrijf moet je meegaan met de tijd, stilstand is achteruitgang en funest voor een bedrijf”. Hiermee lijkt Kartplaza de sleutel tot succes gevonden te hebben, de opkomst en interesse voor het park is groot. “Dit park met de bijbehorende faciliteiten is uniek in Nederland”, stelt de eigenaar, die duidelijk trots is op wat er is gerealiseerd.

Door de opbouw in moeilijkheidsgraad en diversiteit van attracties, is het klimpark geschikt voor jong en oud en bij uitstek geschikt voor (bedrijfs)feesten m.b.t. teambuilding. Op zaterdag- en zondagmiddag is het park geopend vanaf 14.00 uur en kan men zonder reservering binnenlopen. Groepen vanaf 10 personen dienen van te voren te reserveren en kunnen ook buiten de reguliere openingstijden terecht.

Meer informatie over arrangementen en openingstijden: www.kartplaza.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: