Basisschool De Es pakt uit met groots pleinfeest

Datum: 22-06-2012

esNog even en heel Hellendoorn praat nergens anders over. Hoewel het weer in de afgelopen periode nog niet altijd meewerkt komt de zomer er toch echt aan.

En met zomer breekt ook het seizoen van zomerfeesten aan. En tja… waar kun je dan beter beginnen dan met een groot, gezellig zomerfeest in Hellendoorn.  Dat hebben ouders, leerlingen en leerkrachten van basisschool De Es uit Hellendoorn ook bedacht en daarom zetten ze samen de schouders eronder. Inmiddels kan niemand er omheen. De grote borden voor de school met de aankondiging van het pleinfeest wordt door iedereen die langsrijdt gelezen. “iedereen is welkom” staat er uitnodigend op.

 

De ouderraad vergaderde verschillende avonden tot in de late uurtjes. Ook de meesters- en juffen zitten niet stil ze zijn samen met de leerlingen bezig met het ontwerpen van creaties die de klassen zullen gaan maken om tijdens het pleinfeest te verkopen. Ook wordt er een grote boekenkraam ingericht. Naast verkoop zijn er tal van activiteiten. Het Rad van Fortuin is aanwezig en waarbij ge geweldige prijzen te winnen zijn. Ook zullen tijdens een welbekende quiz de petjes op en af gaan. Voor een ieder is er wat te doen.

 

Dat het groots gaat worden blijkt wel uit de mededeling dat het plein die vrijdag de hele dag vanwege de voorbereidingen moet worden afgesloten. Dat lijkt natuurlijk een probleem voor de pauze te worden, maar de meesters en juffen hebben al een leuke invulling bedacht voor een alternatieve pauze die niet op het schoolplein zal plaatsvinden.

 

Ouders en leerlingen hebben de datum al heel lang in de agenda staan. Afspraken zijn er voor verzet. Iedereen wordt op vrijdag 29 juni van harte uitgenodigd op het pleinfeest van basisschool De Es. Alle festiviteiten beginnen om 16.00 uur en rond 19.00 uur, wanneer het feest zijn hoogtepunt zal bereiken zal vanwege het einde iedereen naar huis gaan en zal er nog lang worden gesproken over het weergaloze pleinfeest van basisschool De Es.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: