Installatiebedrijven bezoeken Solar-Fabrik in Freiburg

Datum: 02-03-2013

Vrijdag 1 maart bezocht ReggeStroom, duurzaam energiebedrijf in Overijssel, samen met zeven installatiebedrijven de productiehallen en het hoofdkantoor van Solar-Fabrik.Een groep van 13 personen was afgereisd naar Freiburg in Zuid-Duitsland om met eigen ogen te zien hoe de zonnepanelen van Solar-Fabrik worden geproduceerd. 

 

ReggeStroom werkt samen met een dertiental installatiebedrijven door de hele provincie Overijssel. ReggeStroom zorgt voor de panelen en de omvormers, de installateurs voor vakbekwame montage en installatie. ‘Een mooie combinatie’, aldus Wim Diepeveen, directeur van ReggeStroom, ‘klanten zijn zo verzekerd van de beste productkwaliteit en van de beste installatiekwaliteit.’ Deze hele nieuwe manier van werken slaat aan. Steeds meer installatiebedrijven melden zich bij ons om mee te doen met ons concept ZonneStroom.

In een gloednieuwe fabriek, uitgerust met de modernste robottechniek, kregen de Overijsselse installateurs de kans om te zien hoe Solar-Fabrik elk onderdeel van elk paneel afzonderlijk test voordat het meegaat in het fabricageproces. De installateurs werden voorgelicht over alle bewerkingen die in de fabriek plaatsvinden.

De laatste weken is er het nodige te doen over zonnepanelen. Panelen van Scheuten-Solar vlogen in brand, veel andere panelen (vaak van zogenaamde A-merken) produceren veel minder stroom dan verwacht had mogen worden. Sommige aanbieders schermen met het verzekeren van de garantie om zo aan te kunnen haken bij de zeer goede garanties van enkele topmerken.

‘Wij installeren zonnepanelen van een topmerk. Na dit bezoek weet ik het helemaal zeker: de panelen van Solar-Fabrik zijn de beste keus. Solar-Fabrik kan zich permitteren 12 jaar productgarantie te geven op de zonnepanelen. Solar-Fabrik geeft bovendien een bijzondere 25-jarige opbrengstgarantie’, aldus Bert Steenbergen van installatiebedrijf Ter Braak uit Borne. ‘Goed dat we dit bezoek nu gedaan hebben’, vervolgt hij, ‘zo vlak voordat we dit jaar weer heel veel nieuwe panelen gaan plaatsen bij particulieren en bij bedrijven.’

 

Hebt u vragen naar aanleiding van dit persbericht of wilt u nadere informatie over ReggeStroom, neemt u dan contact op met Wim Diepeveen (voorzitter/directeur), telefoon 0548 870080 of 06 20535832, of via de mail info@regge-stroom.nl.

Meer informatie kunt u ook vinden op onze website www.regge-stroom.nl.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Gert schreef op 02-03-2013

Reggestroom.Reeststroom.IJsselstroom enz. Leuk zo' n reisje, volgens mij zijn dan de tarieven te hoog..

Tom schreef op 03-03-2013

@Gert Er is niets mis mee om eens te gaan kijken hoe wordt gemaakt wat jij verkoopt en waar je dan ook jou naam aan verbind.

Uw reactie

Naam:
Bericht: