Twee minuten gratis winkelen voor brandweerman (video)

Datum: 29-10-2013

10.30 uur - Één minuut gratis winkelen voor iedere nieuwe vrijwilliger die voldoet aan de eisen van de brandweer, dat was de prijs die Rob Loomans van de C1000 eind vorig jaar beschikbaar stelde tijdens de wervingscampagne van de brandweer in Hellendoorn.

 

De campagne leverde uiteindelijk drie nieuwe vrijwilligers op. Eén van hen, Rick Jansen, is direct met de opleiding begonnen, de twee anderen starten in november de opleiding. Rick kwam dus in aanmerking voor de minuut gratis winkelen.

Maandagavond, de vaste oefenavond van brandweerkorps Hellendoorn, werd een oefening bij de C1000 georganiseerd. De winkel werd vol ‘rook’ geblazen en de oefening kon beginnen. Rick moest de eerste inzet verrichten.

Al snel werd de oefening echter onderbroken en werd het duidelijk dat de beloofde minuut gratis winkelen voor de nieuwe vrijwilliger zou beginnen. Met een warm onthaal werd Rick door eigenaar Rob Loomans nogmaals binnengehaald. 

Uiteindelijk mocht Rick niet één maar twee minuten gratis winkelen. Dit alles met hindernissen, zoals de rook waar hij doorheen moest en het licht dat steeds uitging. Het weerhield hem er niet van om uiteindelijk een boodschappenkar vol te krijgen ter waarde van € 218,45.

Rob Loomans maakte het helemaal compleet door ook nog een aantal kratjes bier extra ter beschikking te stellen. Een zeer ludieke actie van Rob Loomans die door het korps enorm werd gewaardeerd.

 

 

 

 

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Martijn schreef op 29-10-2013

Top actie van Loomans!

ikke schreef op 01-11-2013

dit kan toch alleen in hellendoorn Top Rob

Uw reactie

Naam:
Bericht: