Nieuwe website rksv De Zweef

Datum: 29-05-2021

11.13 uur - Voetbalvereniging De Zweef heeft een nieuwe website (www.dezweef.nl). Een jaar of tien sinds de laatste upgrade werd het tijd voor iets heel anders. De club is daarvoor in zee gegaan met VoetbalAssist, waardoor de website bijvoorbeeld automatisch gekoppeld is aan het KNVB-voetbalprogramma, uitslagen van wedstrijden en de ledenlijst, zodat het simpeler is de teamindeling te publiceren.

Uitgangspunt was en is een eenvoudige, gebruiksvriendelijke site. Dat blijkt uit de overzichtelijke indeling van het menu. Een hele verbetering t.o.v. de oude site. Natuurlijk is ook "opruiming" gehouden en is veel ballast verdwenen. Aan de andere kant is veel tijd geïnvesteerd in het (met de hand) overzetten van onschatbare oude gegevens, zoals nieuws, bestuursmededelingen, verslagen van evenementen, activiteiten en wedstrijden. Inclusief alle foto's! Door de samenwerking met VoetbalAssist is De Zweef in het vervolg ook verlost van het moeten laten doen van updates, gevaar voor hackers enz. 
 
De uit zes personen bestaande website-commissie is een paar maanden bezig geweest met het vervolmaken van het ontwerp, het maken van een logisch menu en het vullen van de site met informatie, formulieren, foto's enz.
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: