ZINiN draait vanaf 5 juni weer films bij ZINema

Datum: 01-06-2021

8.19 uur - Vanaf zaterdag 5 juni kan ZINiN eindelijk weer haar deuren openen voor publiek. Met de bioscoop wordt ZINiN weer op gang gebracht. ZINiN is dan ook heel blij dat het vanaf 5 juni weer films kan gaan draaien. Achter de schermen is men druk bezig geweest om de filmagenda weer goed te vullen en met films als ‘De Slag om De Schelde’, ‘Pieter Konijn op de vlucht’ en ‘Buurman & Buurman’ is dit goed gelukt.

De agenda van de bioscoop is te vinden op www.zinin.com. Ook in het Openluchttheater Nijverdal staan vanaf 1 juli weer shows geprogrammeerd.
 


Films bij ZINema vanaf 5 juni

De versoepeling van de coronamaatregelen maakt het mogelijk om vanaf zaterdag 5 juni weer films te draaien bij ZINema. ZINiN is dan ook erg blij dat het publiek eindelijk weer naar de bios mag en kan gaan genieten van films als ‘De Slag om De Schelde’, ‘Pieter Konijn op de vlucht’ en ‘Buurman & Buurman’. Via www.zinin.com kan men kaarten reserveren en de complete filmagenda bekijken.


 
Zomerprogrammering Openluchttheater Nijverdal vanaf 1 juli met 3JS

Vanaf 30 juni worden de coronamaatregelen verder versoepeld en dit is goed nieuws voor het Openluchttheater Nijverdal. Op donderdag 1 juli komen de 3JS namelijk naar Nijverdal en zij trappen daarmee het zomerseizoen voor het openluchttheater af. Andere shows die op deze prachtige locatie staan geprogrammeerd zijn: Motel Westcoast (vrijdag 9 juli), Rob Scheepers en Thijs Kemperink (zaterdag 21 augustus) en Still Believe: Brood, Cuby en Sweet d’Buster (zaterdag 28 augustus). Voor deze shows zijn nu kaarten te reserveren via www.zinin.com.
Helaas komen de versoepelingen voor de shows van ‘The Hillbilly Moonshiners’ (zaterdag 12 juni) en ‘The Wieners Play The Everly Brothers’ (zaterdag 26 juni) te laat en moeten deze shows verplaatst worden. Kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht van ZINiN.


 
Theatervoorstellingen ZINiN Theater

Aangezien het theaterseizoen inmiddels al ten einde is, zullen er in de zomerperiode geen theatershows te zien zijn in het ZINiN Theater binnen. Er staat inmiddels al wel weer een prachtig theaterprogramma klaar voor het nieuwe theaterseizoen. In september start ZINiN weer met de voorstellingen in het theater binnen. Ergens begin september maakt ZINiN de programmering bekend en zal de kaartverkoop starten.

 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: