Dauwpop maakt programma 2021 grotendeels compleet

Datum: 01-06-2021

13.34 uur - The Waterboys, Basement Jaxx (dj set), Froukje, Son Mieux, Dool, Bad Nerves, Kevin en TikTokTammo zijn enkele namen die het festivalaffiche van Dauwpop dit jaar nog mooier maken. Vanwege corona is het festival, dat normaal gesproken rond Hemelvaart plaats vindt, dit jaar in de nazomer op zaterdag 4 september.

Eerder werd al bekend dat ook o.a. Kensington, Typhoon, Chef' Special, Sports Team, S10, Thijs Boontjes, Bökkers, ADF Samski en Drukwerk dit jaar komen optreden op de 26e editie van Dauwpop. De organisatie heeft het volste vertrouwen dat Dauwpop dit jaar onder normale omstandigheden kan plaatsvinden. Directeur Rob Telgenkamp: "Zeker weten doe je dat natuurlijk nooit maar wij denken dat het goed komt, en het publiek denkt hetzelfde want de kaartverkoop gaat als een speer. We hebben nu het programma grotendeels rond en zitten al op 95% van de verkochte kaarten. Het is niet de vraag of we uit gaan verkopen maar wanneer. Daar zijn we natuurlijk heel blij mee en stiekem ook wel een beetje trots op want vanzelfsprekend is het natuurlijk niet."
 
De CJP- en kindertickets zijn al uitverkocht. Kaarten voor de editie van 2020 blijven geldig voor Dauwpop 2021. Het volledige programma is te vinden op Dauwpop.nl Daar kunnen mensen ook terecht voor de laatste kaarten voor de editie van 2021.
 
Programma Dauwpop 2021
 
Kensington Chef'Special  Basement Jaxx - DJ Set  Typhoon Bökkers The Waterboys The Notwist  S10  Dopebwoy Sports Team (UK) Kris Kross Amsterdam The Partysquad Wies Pip Blom  Klangstof  Sons Joost  Drukwerk  Thijs Boontjes Dans- en Showorkest  Zwangere Guy  Darlyn  ADF Samski  Ashafar  Gotu Jim   Beatcrooks  Partnerruil   Personal Trainer  Ploegendienst  Bad Nerves Tusky Froukje  DOOL Poke  Cho Kevin Son Mieux PACESHIFTERS  TikTok Tammo PRONK   Magnetic Spacemen Coach Party 
 
Binnenkort voegen we de laatste namen aan de line-up toe. 
 
 
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Lassie schreef op 01-06-2021

Op Kensington na een wat mij betreft teleurstellende line up maar dat blijft persoonlijk uiteraard.

D.J. schreef op 03-06-2021

The Waterboys, misschien iets voor de oudere jongeren.

William S. Burroughs schreef op 03-06-2021

Ik kan er weinig chocolade van maken maar gezien de namen zal het ongetwijfeld goed voer voor de jongere generatie zijn. En dat is wat mij betreft prima. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: