Bingo voor de voedselbank

Datum: 25-03-2015

21:11 uur - Aankomende vrijdag organiseert de Prinssessewijk een extra bingoavond in wijkgebouw Ons Erf aan de Koninginnestraat 18 in Nijverdal.

De opbrengst van deze bingo gaat volledig naar de Sinterklaas aktie van de Voedselbank.Iedereen mag meedoen. De kosten zijn €10 incl een kopje koffie/thee en de hoofdprijsronde. 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 26-03-2015

Goed initiatief maar toch nog even het volgende wat betreft de supermarkten. Bonnetjes, zegeltjes, knippen, plakken, likken en verzamelen. Om gek van te worden. Doe gewoon wat van de prijs af! Zadel mij niet op met dit soort van kloten hobby's die ik uit mijzelf nooit zou doen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Ik kom net als iedereen voor de boodschappen en niet voor een cursus creatief knippen, plakken en likken. Niks mis met creatief zijn maar dat hoeft toch niet in de supermarkt? Dat wou ik even kwijt. Succes met de bingo. Prettige dag.

claus schreef op 26-03-2015

heel mooi gebaar, al ben en blijf ik van mening dat dit in ons land niet mogelijk moet zijn, en die bestuurders maar blijven vol houden dat het hier zo goed gaat?????, JA VOOR HUN

William S. Burroughs schreef op 26-03-2015

Aan Claus. Het is inderdaad een schande voor een rijk westers land als de onze. Maar helaas zijn er toch mensen echt van afhankelijk. Natuurlijk is er ook sprake van misbruik maar dat hoort ook bij een rijk westers land. Zoals u misschien wel weet lopen wij altijd zo'n 10 jaar achter op Amerika. Dat betekent dat we er dus niet op vooruit zullen gaan maar dat de verschillen ook hier uit de hand zullen gaan lopen. Met alle gevolgen van dien. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: