Kleurplaatactie ZINiN Theater

Datum: 20-09-2017

21.37 uur - ZINiN houdt een kleurplaatwedstrijd voor tekengrage kinderen. Dit is niet zomaar een wedstrijd, hiermee kunnen kaarten worden gewonnen voor de bijzonder vermakelijke theatershow van Buurman & Buurman! Je kan aan deze actie mee doen vanaf dinsdag 26 september tot uiterlijk vrijdag 6 oktober 12.00 uur.

 
Voor deze actie worden in totaal twee keer twee entreekaarten verloot. De leeftijdscategorieën die hier aan mee kunnen doen zijn: 3-7 jaar en 8-12 jaar. Van deze twee leeftijdscategorieën wordt één winnaar per categorie gekozen. De winnaar per categorie wint twee vrijkaartjes voor de voorstelling Buurman & Buurman ‘A JE TO!’. Deze vindt plaats in het ZINiN Theater op zondag 8 oktober om 16.00 uur. 
 
Wie zijn Buurman & Buurman
Buurman & Buurman is een voorstelling die gaat over twee onhandige, maar bijzonder vindingrijke klussers. De beide buurmannen klussen graag, maar dit gaat vaak op een hilarische wijze volkomen de mist in. Wanneer ze bijvoorbeeld een kleine gat in het dak willen repareren, wordt dit gat alleen maar steeds groter. Je kan wel zeggen dat het deze klusmannen echt nooit mee zit. Het gestuntel van die twee laat je dan ook bijna van je stoel vallen van het lachen. Gelukkig weten ze op het eind meestal een oplossing voor hun probleem te vinden, waarna ze enthousiast ‘A je to!’ roepen, wat Tsjechisch is voor ‘En dat is het!’ Kortom: het wordt een hilarische voorstelling, met veel geklungel en grappige momenten.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: