‘Vele Hemels boven de Zevende’ te zien bij filmhuis ZINema

Datum: 16-05-2018

14.57 uur - 

ZINema Filmhuis komt met het ontroerende ‘Vele Hemels boven de Zevende’. Een pijnlijk mooi verhaal naar de gelijknamige roman van schrijfster Griet Op de Beeck. Het hoofdpersonage Eva is een persoon die iedereen in zijn of haar omgeving wel kent. Ze staat voor iedereen klaar en verliest zichzelf daarbij uit het oog. Een prachtige film over het kiezen voor je eigen geluk.

‘Vele Hemels boven de Zevende’ draait op dinsdag 22 mei om 20.00 uur bij ZINema Filmhuis in Nijverdal.



Knagende eenzaamheid

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar zus. 
Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach, groeit een knagende eenzaamheid. Langzaam zal Eva moeten gaan zien dat ze ook voor zichzelf moet kiezen. De rest van de familie zal op hun beurt ook tot nieuwe inzichten komen.



Naar de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck

‘Vele Hemels boven de Zevende’ is een film over het kiezen voor eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige roman van Griet Op de Beeck die hiervoor de AKO literatuurprijs won. De Beeck schreef ook het scenario voor deze film. Het resultaat is een prachtige film waarin vijf personages vechten voor al het moois dat het leven te bieden heeft.



Kaarten

Kaarten voor deze film zijn te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: