Heel Heldern Bockt!

Datum: 24-09-2020

 
Eindelijk weer een gezamenlijk evenement in ons mooie dorp mét Live muziek en lekkere bockbiertjes! Op zondag 4 oktober is het zover! Vanaf 14.00 uur begint het spektakel en kun je je stempelkaart ophalen bij Noabers. Nadat je de start bij Noabers gehad hebt loop je vervolgens verder richting de Barbier, de Gezelligeit én de Lantaarn.
 
Voor slechts € 24,50 krijg je in elk horecazaak livemuziek, vier verschillende bockbiertjes (in iedere locatie 1 bockbiertje) én lekkere hapjes. We hopen voor iedereen in deze corona tijd tóch een fijn event op te zetten waarbij gezelligheid voorop staat en we uiteraard rekening houden met de veiligheidseisen omtrent Corona.
Nadat je bij alle horecazaken een lekker hapje en je bockje gedronken hebt kun je uiteraard lekker blijven hangen.
 
We proosten graag weer met je op deze mooie en gezellige zondag!
 
Tickets vooraf te reserveren via www.horecahellendoorn.nl óf aan de deur afhankelijk van beschikbaarheid!
Tot dan!

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 25-09-2020

Afstand gegarandeerd dit keer?

Jean schreef op 26-09-2020

Noabers begint een beetje op Geugies te lijken

Jos schreef op 26-09-2020

Momenteel vraagt hij voetbal en andere teams te komen voor 25 euro all-in p.p. Afstand van 1,5 was niet nodig omdat het in de grote zaal is met deur dicht.

HvHenk schreef op 27-09-2020

Fijn Jos bedankt voor je informatie, als Boa lees ik deze reactie natuurlijk ook, we gaan er wel even een kijkje nemen achter de deur.

William S. Burroughs schreef op 28-09-2020

Aan HvHenk. Ik mag toch hopen dat u geen Boa bent want anders bent u wel heel erg in u zelf gaan geloven. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: