De muziek van Cuby & The Blizzards terug in De Lantaarn!

Datum: 21-09-202210.26 uur - De muziek van Harry Muskee en zijn band Cuby & The Blizzards was altijd een vaste prik in De Lantaarn, voordat Harry overleed in 2011. Het waren altijd topavonden als hij met zijn band De Lantaarn aan deed. Op zaterdag 24 september zal zijn muziek weer klinken, nu vertolkt door de band Grollo! Jonge gasten uit regionale bands als o.a. Tricklebolt, Money & the Man & The Grand East komen de muziek van Cuby & The Blizzards weer tot leven brengen.
 

De recensies van deze groep muzikanten zijn lovend; dus het belooft een ouderwetse toffe muziekavond te worden bij ons in Hellendoorn.
De deuren gaan open om 20.30 uur en tickets zijn te bestellen via www.lantaarn.nl óf aan de avondkassa mits we niet uitverkopen. Je kunt tijdens dit concert staan en voor de mensen die liever gaan zitten richten we gezellige zitjes in.
 
Tot zaterdag, tot Grollo!
 
Verwacht:
Zaterdag 1 oktober – Rocco Ostermann plays Johnny Cash American recordings
zondag 9 oktober, Jimmy Diamond & Money & the man!
Zaterdag 15 oktober – Back tot he 60`s (georganiseerd door het back tot he 60s comité)
Zaterdag 28 oktober – Another Journey
Zondag 6 november – Pink Floyd Undercoversessie
Vrijdag 18 november – Willy Deville tribute 
Zaterdag 26 november – Creedence Clearwater Revival undercoversessie
Vrijdag 2 december – KRYSTL!
Zaterdag 10 december – Bökkers (uitverkocht!)
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: