De Play-off wedstrijden voor de Eredivisieteams van Het Ravijn gaan vrijdagavond van start

Datum: 24-04-2023

10:22 uur - De reguliere competitie zit erop voor de eerste teams van Z&PC Het Ravijn. Dit weekend gaan de play-off wedstrijden om het kampioenschap van Nederland van start. Voor zowel dames 1 als heren 1 beginnen de play-off wedstrijden in een best of three met een uitwedstrijd. Dames 1 reist hiervoor naar Utrecht, waar in zwembad "De Krommerijn" vrijdagavond om 19:30 uur de dames van UZSC de tegenstanders zijn. De thuiswedstrijd in Het Ravijn-Zwem-Sport-Zorg is zaterdag 29 april om 18:00 uur. Indien nodig, bij het verliezen van een van de wedstrijden, wordt zondag 30 april om 17:00 uur in Utrecht de derde beslissende wedstrijd gespeeld.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jip Ottes en Romé Schoppink van de Hertruiters behaalden beiden een tweede prijs bij het springen

Datum: 17-04-2023

11.55 uur - Jip Ottes ging met haar pony Cor naar Haaksbergen voor een springwedstrijd. Zij werden daar tweede in het 1.10 m. springen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslag Heren Het Ravijn

Datum: 17-04-2023

11.35 uur - De waterpoloheren van Het Ravijn zijn de eredivisiecompetitie op een achtste plaats geëindigd, na een 15-16 winst in en op ZPC Amersfoort. De ploeg van Ron Loos , die er in de play-offs niet bij is en wordt vervangen door interim assistent Sander Nieland, speelt in die play-offs tegen poulewinnaar GZC-Donk, dat in Eindhoven met 9-11 wist te winnen van PSV. De play-off wedstrijden starten in het laatste weekend van april.  In de wedstrijd tegen Amersfoort was er een rol voor keeper Samuel van Benten. Hij maakte zijn debuut in het eerste team van Het Ravijn onder de lat.

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN speelt uit in Oldenzaal

Datum: 12-04-2023

14.05 uur - Er zijn nog zes speelrondes te gaan in de 3de Klasse D van het seizoen 2022/2023. Voor SVVN betekent dat nog zes finales. Nog zes finales om nacompetitie voor promotie naar de 2de Klasse te bewerkstelligen en nog zes rondes om de doelstelling van de derde plaats te behalen. De derde plaats is waar SVVN nu ook op staat, maar het resterende programma geeft nog een flinke uitdaging.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sophie ter Haar wint de grote prijs van Sint Isidorushoeve

Datum: 11-04-2023

9.03 uur - Sophie had zich een aantal weken geleden al geplaatst voor deze finale en afgelopen weekend was het zover. Met London ging ze aan de start en met 212 en 226.5 punten won ze de finale!

 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN zegeviert ook tegen School

Datum: 03-04-2023

11.12 uur - Afgelopen zaterdag speelde SVVN een thuiswedstrijd tegen Wilhelminaschool. Qua resultaat is SVVN bezig aan een uitstekende periode. De laatste acht wedstrijden gingen niet verloren en de laatste drie wedstrijden werden allen gewonnen. Na de perfecte vierde plaats van vorig seizoen staat SVVN momenteel zelfs nog een plekje hoger.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wilhelminaschool op bezoek bij SVVN

Datum: 30-03-2023

8.40 uur - Met nog iets meer dan een kwart van de competitie te spelen komen we zo langzamerhand in de beslissende fase van de competitie terecht. Op de bovenste twee en de onderste twee na bestaat de rest uit de competitie uit een grote middenmoot waarin iedereen van iedereen kan winnen. In het kader daarvan deed SVVN afgelopen zaterdag uitstekende zaken door met 0-4 te winnen van Bergentheim. SVVN kwam hiermee nog vaster op de derde plaats te staan en heeft een gaatje van vier punten met de nummer vier.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Uitslagen de Hertruiters

Datum: 27-03-2023

14.09 uur - Springen: Maaike Hulshof startte in Mariënheem en behaalde in het 2 fasen parcours 1 meter een tweede plek. Floor Veerkamp is gestart in Vriezenveen met Dark Dancer. In de 90 cm is ze vierde geworden in de 2 fasen. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN op bezoek bij Bergentheim

Datum: 23-03-2023

9.08 uur - Aanstaande zaterdag reist SVVN af naar Moscou om daar een wedstrijd tegen VV Bergentheim te spelen. De kruitdampen van vorige wedstrijd kwamen van het vuurwerk. SVVN won, na een vroege achterstand, betrekkelijk eenvoudig de derby tegen DES met 3-1. Een goede tweede gedeelte van de eerste helft boog de achterstand om in een voorsprong en deze werd na rust nog met doelpunt uitgebreid. De doelpuntenmakers waren Tygo Vliek (2x) en Teun Bakhuis (na een assist van Tygo). SVVN hield met deze overwinning de felbegeerde derde plaats op de ranglijst vast.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslag Heren 1 Het Ravijn

Datum: 20-03-2023

13.01 uur - Het afgelopen weekend werd er vanwege de finalewedstrijden om de KNZB beker in Den Haag met uitzondering van Het Ravijn tegen PSV geen competitiewedstrijd in de eredivisie waterpolo gespeeld. Heren 1 moest als enige aan de bak in Nijverdal. Ze deden dit niet onverdienstelijk. De ploeg van interim trainer Ron Loos zette het Eindhovense PSV met 13-8 opzij en heeft daardoor goede zaken gedaan in de strijd om plaats 8 op de ranglijst, die recht geven op deelname aan de play-offs om het landskampioenschap van Nederland. De dames hadden vanwege de bekerfinales een vrij weekend.

0 reactie(s)

Lees meer... »

VV Bruchterveld – SVVN

Datum: 19-04-2023

15.12 uur - Aanstaande zaterdag speelt het eerste elftal van SVVN wederom een uitwedstrijd. Dit keer gaat de reis naar Bruchterveld om daar op Sportpark Noppenweide de degens te kruisen met de plaatselijke voetbalvereniging. Ook afgelopen zaterdag speelde SVVN een uitwedstrijd. Na een goed begin zakte SVVN in de eerste helft ver weg tegen een tegenstander die op het scherpst van de snede speelde. Na rust stelde SVVN orde op zaken en wist het door doelpunten van Jimmy Scharphof en Martijn ter Steege de opgelopen achterstand om te buigen naar een 1-2 winst in Oldenzaal tegen De Esch. Door deze overwinning blijft SVVN op pole position voor plaats drie in de eindrankschikking.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Frank Hosmar wint KNHS Para Dressuur Trophy

Datum: 17-04-2023

11.48 uur - Frank heeft met met Alphaville N.O.P. (v. Sandreo) de finale van KNHS Para Dressuur Trophy gewonnen. Met een prachtige kür op muziek heeft Frank Hosmar een score van 78,592% behaald en daarmee de finale gewonnen. Frank gefeliciteerd!  

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN bindt ook De Esch aan de zegekar

Datum: 17-04-2023

11.17 uur - Afgelopen zaterdag ging SVVN 1 op bezoek bij De Esch. Het was inmiddels alweer meer dan 10 jaar geleden dat we op visite mochten op Sportpark De Weschterik in Oldenzaal. In de heenwedstrijd was De Esch 60 minuten lang de betere partij, maar knokte SVVN zich toch nog naar een gelijkspel. Maar gezien de positie waar beide teams nu staan gaf die wedstrijd niet de verhouding weer. SVVN probeert zich te kwalificeren voor nacompetitie om promotie terwijl De Esch probeert nacompetitie om degradatie te ontlopen. Het blijft spannend in deze competitie en elke club speelt nog ergens voor.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Dames 1 Het Ravijn spelen laatste inhaalwedstrijd en eindigen als vijfde in de competitie

Datum: 12-04-2023

14.03 uur - De waterpolodames van Z&PC Het Ravijn speelden zaterdag 8 april een inhaalwedstrijd thuis tegen GZC-Donk. Deze inhaalwedstrijd was tevens de laatste competitiewedstrijd van de reguliere competitie. De ploeg van Wicher Diallo wist de wedstrijd overtuigend met 11-7 te winnen, waardoor ze op een vijfde plaats eindigden met 20 punten uit 14 wedstrijden. Bijkomend detail is ook dat Donk door het verlies in Nijverdal niet eindigde op de eerste plek op de ranglijst. De Nijverdalsters spelen in het laatste weekend van april de play-off wedstrijden om het landskampioenschap van Nederland. Tegenstander hierin is UZSC dat 22 punten haalde uit 14 wedstrijden.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Jip en Sophie van de Hertruiters beiden op het podium

Datum: 03-04-2023

11.18 uur - Springen: Jip Ottes startte in Raalte met haar paard Alexia Z. Zij werden tweede in het 1.00 m springen met 85 stijlpunten. Zondag ging Jip met haar pony Cor naar Almelo. Zij wonnen samen twee keer de eerste prijs in het 1.10m springen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Karin Kuipers versterkt coachingsstaf Dames ZPC Het Ravijn

Datum: 02-04-2023

10.33 uur - Karin Kuipers zal aankomend seizoen als assistent coach van Wicher Diallo actief zijn bij de trainingen en wedstrijden van het eerste damesteam van het Nijverdalse ZPC Het Ravijn.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Wedstrijdverslagen van Het Ravijn

Datum: 27-03-2023

14.15 uur - Het was afgelopen zaterdagavond 25 maart een enerverende Ravijn waterpolo avond in Het Ravijn-zwem-sport-zorg. Alle hoofdteams van Z&PC Het Ravijn speelden een thuiswedstrijd en er werd stilgestaan bij het het stoppen van twee waterpolo toppers die hebben besloten om hun waterpolocap aan de wilgen te hangen..

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sinds mensenheugenis weer winst voor SVVN in Banthum

Datum: 26-03-2023

12.07 uur - Afgelopen zaterdag ging SVVN op bezoek bij VV Bergentheim op Sportpark Moscou. Bij SVVN gaat alles crescendo. Al bijna 4 maand ongeslagen in de competitie levert een mooie voorlopige derde plaats op achter de gedoodverfde titelkandidaat Rigtersbleek en het sterke VV Hellendoorn. Bij Bergentheim gaat het een stuk minder. Vorig jaar liep het voor het eerst na zes jaar nacompetitie mis en nu staan ze wel op een nacompetitieplaats maar dan voor degradatie. Maar het blijft wel Bergentheim en van ze winnen is voor SVVN geen sinecure. Sterker nog In Bergentheim werd er door SVVN deze eeuw niet gewonnen.

0 reactie(s)

Lees meer... »

Sophie en Melissa op het podium van de finale het gouden ijzertje

Datum: 20-03-2023

13.09 uur - In Luttenberg werd er gereden om de prijs het gouden ijzertje. Verschillende leden van de Hertruiters deden hier aan mee en twee wisten op het podium te komen. De finale is gewonnen door Sophie ter Haar en Melissa Eshuis werd tweede. 

0 reactie(s)

Lees meer... »

SVVN wint derby

Datum: 20-03-2023

12.56 uur - Afgelopen zaterdag werd ie weer gespeeld: Dé derby van Nijverdal tussen SVVN en DES. Voorafgaande de wedstrijd werd er groots uitgepakt. Het kon wel eens de laatste derby zijn die er voorlopig gespeeld wordt. Dat ligt voornamelijk aan de beroerde positie die DES inneemt. Slechts zeven punten werden er tot nu toe behaald uit 15 wedstrijden en met de versterkte degradatie op de loer wordt het een hels karwei om het vege lijf te redden.

0 reactie(s)

Lees meer... »