Snelheidscontrole op de Luttenbergerweg

Datum: 23-12-2019

21.24 uur - Vanmiddag tussen 14.00 uur en 15.30 uur heeft de politie met een lasergun een snelheidscontrole uitgevoerd op de Luttenbergerweg in Hellendoorn. Ter plaatse is er 60 km/u toegestaan.

 
 
 
Er zijn 12 bestuurders bekeurd die minimaal 20 km/u te hard hebben gereden. Twee van hen reden zelfs 100 km/u. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

gerard schreef op 29-12-2019

Rij gewoonlijk overal 70 waar het 60 is zijn meestal terug gezette 80 kmh wegen.lucratief om te controleren 1 recht stuk is 60 langzaam met je limo of oud jongere bakkie.zit tussen de oren om te snel te rijden maar toch ben ook jong geweest.

William S. Burroughs schreef op 29-12-2019

Aan Gerard. Ik proef uit uw woorden een stil protest. Een stil protest tegen beter weten in. Om de kerstgedachte nog niet helemaal te verlaten zeg ik u het volgende. Wanneer u bereid bent om de boete a 70 euro te betalen mag u van mij uit stil protest 70 rijden. Wees er echter wel van bewust dat Maxima u er niet zo makkelijk mee laat weg komen. Die had vast 'hij was een beetje dom' gezegd. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 29-12-2019

@gerard; Snel rijden zit niet tussen je oren, maar tussen je benen; testosteron! Daarom maken jonge mannen zoveel brokken. Gaat over wanneer ze een relatie krijgen, kunnen ze zich ontladen tussen de lakens.

D.J. schreef op 30-12-2019

Dus Tut als ik het goed begrijp moet je ballen hebben om hard en roekeloos te rijden.

Gerard schreef op 30-12-2019

Keurig jongens william en tut dat praktisch nooit het rechter voetje iets te ver weg zakt rij bijna altijd op cruise control anders is er geen houden aan gaan jongens.Zag er gister twee auto,s deventer uit knallen richting autobahn de bezine liep uit de uitlaten om maar eerste bij de oprit te zijn.Voor oom agent verkeers hufter waardig.

Richard schreef op 30-12-2019

Vrouwen maken meer brokken in het verkeer.

Geronimo schreef op 30-12-2019

tut, testosteron zit in het gehele lichaam. En het leuke is dat het bij vrouwen voor ongeveer 30% door de ovaria en de rest door de bijnieren word.aangemaakt.

H v Henk schreef op 30-12-2019

Als snel rijden werkelijk tussen de benen zit, moet het bij jouw Tut op die plek een droge boel zijn,als jij geen(testosteron )snelheidsovertreding maakt.

H v Henk schreef op 30-12-2019

Gerard,dat is geen benzine maar testosteron.

gerard schreef op 31-12-2019

@H v Henk reed toen ik een twintiger was reed zo onbenullig hard met de motor tel bij de 60 maar 100 op en af en toe zelfs 120 om dit zelfde te bereiken als vijftiger zet maar een pot viagra klaar.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 31-12-2019

Tel bij de testosteron op, dat mannenhersens pas tegen hun 30e volgroeid zijn. Dus deze twee factoren maken hun geschikt voor de Darwin Award; “ De Darwin Award (vertaald: de "Darwinonderscheiding") is een cynische "eer" die wordt gegeven aan mensen die "bijdragen" aan de menselijke evolutie door zichzelf op een spectaculair domme manier te laten verongelukken en dus de mogelijkheid om zichzelf voort te planten verliezen. De prijs is genoemd naar Charles Darwin, de bedenker van de evolutietheorie. Er is geen geldprijs aan verbonden, alleen postume erkenning of eervolle vermelding. De gedachte erachter is dat de persoon zo dom is dat hij een levend bewijs is van evolutie in uitvoering. Zijn of haar (ondermaatse) genen worden door de persoon zelf dus uit de genenpoel verwijderd.” (Wikipedia).

Geronimo schreef op 03-01-2020

tut, onze hersenen zijn later volgroeid, omdat wij meer capaciteit hebben. Daarom raadplegen wij voor zulke zaken geen Wiki, maar googlen op betrouwbare sites.

Maarten schreef op 03-01-2020

Vroeger waren er zandpaden, later de kasseien/ kinderkopjes , daarna de klinkers en vervolgens asfalt, zo strak als een biljartlaken. De wegen werden beter , de snelheid ging omhoog. Nu zijn de 20 / 30 -ers van toen inmiddels pensionados/ bejaarden, kunnen de snelheid niet meer aan, en iedereen moet ineens weer langzamer gaan rijden ( 60km zones). Dat is op z'n minst vreemd. Sommige lange rechte overzichtelijke stukken met weinig aanwonende lenen zich best wel voor een hogere snelheid. 60 moeten rijden is eigenlijk gewoon een beetje treiteren.

Uw reactie

Naam:
Bericht: